marți, 9 august 2011

Fluturele Bucătar: Supică de vară

 O reţetă mai mult decât simplă, pentru zilele călduroase de vară: supa de legume.

Vă trebuie o crăticioară cu un litru de apă, în care fierbeţi 2 cartofi medii. Bineînţeles, tocaţi cubuleţe.
Când încep să se înmoaie, adăugaţi jumătate de dovlecel, şi o ceapă tăiată cum vreţi voi. Eu prefer legumele tocate câââââât mai mare la supe. Ştiiiiuuu, sunt o ciudăţenie a naturii!
După ce se înmoaie puţintel şi dovlecelul, puneţi o roşie tocată.


Puteţi pune şi fidea, dacă vreţi. Eu, una, nu suport fideaua în....păi în nimic!


Supica asta este foarte bună vara, pentru că poate fi servită rece sau caldă, după gust, fără să îşi piardă savoarea.
Şi o poate face oricine, fără să îşi încinte nervii prin bucătărie cu o mână pe cratiţă şi una după cartea de bucate!

Sper să vă placă! În caz că încercaţi, Poftă Bună!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu