marți, 4 mai 2010

Interpretul

Piesa asta de teatru am văzut-o in urmă cu mai bine de o săptămână, la Teatrul Foarte Mic. Un bilet la o piesă de acolo costă 12 lei pentru studenți, dacă nu cumva ți se năzare in ultima secundă că vrei să vezi piesa, și plătești 20.
Interpretul e o piesă oarecum banală ca subiect. Un nene ( Radu Gheorghe) confundă treburile și se angajează ca interpret muzical pentru un hotel care de fapt cauta un interpret (= traducător).
La hotel apare un cuplu, urmărit de tatăl Ei (Georgiana Ciocârlan). Tatăl ei fiind un scoțian, cu fustă, mers caraghios, în pași de dans, și accent de juri că nenea actorul, Răzvan Popa, nu este  de fapt român. Interpretul, cum era de așteptat, încurcă lucrurile.
Ce face biletul să merite banii? Pentru că nu, nu cred că am pierdut bani sau timp acolo, la piesă! Ei bine....actorii. Cărora nu le este teamă să improvizeze. Mai mult chiar, interacționează cu publicul, punând întrebări publicului și invitând pe câte cineva la dans. Tocmai de aia, dacă vreți să vedeți piesa, dar nu să și dansați, nu vă așezați in rândul din față.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu