duminică, 9 mai 2010

From Paris with love

From Paris with love....un tânăr care vrea să facă mai mult, să meargă mai departe, primește în dar de  la superiori pe Wax, un nene original, un agent secret atipic, care protejează America într-un fel ceva mai original...shoot first, ask questions later, right? Problema apare când tânărul, James Reece, află că băieții răi îl au în vizor. Problema și mai mare este că băiatul rău care îl ține sub observație nu e chiar băiat și, pe deasupra, este omul în care eroul avea cea mai mare încredere.
Norocul lui Reece este Wax, partenerul său, care, pe cât e de nebun pe atât e de loial, și face din tânărul care era până acum mâna dreaptă a ambasadorului un agent de primă clasă, care nu mai ține cont de nimic, nu mai este previzibil și umblă de colo-colo cu o vază chinezească uriașă, plină cu cocaină.
Surpriza mare de tot a filmului este Travolta. Omul chiar le are! Fără costum, zâmbet fermecător sau aer misterios, actorul îl ridică pe Charlie Wax la rangul de artă actoricească! Și stați să vedeți cine e în rolul principal! Prin urmare...go Johnny go!!!
Și vizionare plăcută vouă!

Un comentariu: