luni, 11 aprilie 2011

Top tooop toooooop...10!!!

Am preluat ideea topului de la Ioana Radu(Terra). Are şi ea un top. Am văzut, mi-a plăcut, hai să fac şi io!
O să observaţi un singur tipar la oamenii ăştia: par mai tineri cu toţii. Nu ştiu de ce îmi place caracteristica asta fizică la bărbaţi! Oamenii care par mai tineri sunt percepuţi de mine ca fiind copilăroşi, în sensul cât de poate de pozitiv al cuvântului, prietenoşi, calzi, deschişi. Poate că în actorii mei preferaţi se găseşte nevoia mea de a fi înconjurată de căldură. Ştiţi cum e: preferinţele noastre în anumite materii dau de gol sufleţelul. Haideţi aşadar să vă arăt "celebrităţii" mei preferaţi!

Deeeeci
Nambăr oaaan....


1. Ben Barnes

 Ben Barnes este actorul datorită căruia am văzut Stardust. Este de departe preferatul meu. Are un zâmbet blând, de frate protector. Este glumeţ şi păstrează timiditatea pe covorul roşu, fâstâcindu-se la întrebările ziariştilor. Plus că este unul din puţinii englezi fără ochi albaştri şi urâţenie exemplară.
(Fani Harry Potter, bătaia la vară o aştept, că am de dat licenţă.)




 2 Jensen Ackles
Nu ştiu voi ce credeţi, dar eu zic că e ilegal să arăţi aşa la 30 de ani...Jensen e genul de tip care, dacă nu te atrage, l-ai vrea ca bun prieten. E haios, e prietenos, e zâmbăreţ, e original!  Unde mai pui că are şi o voceeee!!! Uitaţi-vă la " Batman. Under the Red Hood" dacă nu mă credeţi.
Este jucăuş, şi-i cam place să se ia de tovarăşul Jared. Rar îi văd separat pe youtube.Aşadar este şi un bun prieten.



3 Johnny Depp

 Are nevoie de prezentări? Eu nu cred!
 Este una dintre cele mai tinere legende ale cinematografiei. Mereu a fost! E original, e nebun, inspiră talent prin toţi porii. Merită să vezi un film numai pentru că joacă Mister.







 4 Jared Padaleki

Am încercat să mă abţin, dar nu pot. L-aţi observat in Gilmore Girls? Nici eu! :D
Dar în Supernatural nu ai cum să îl treci cu vederea. E puştiul ăla cu ochi de mieluşel care devine bărbat sub ochii fanilor, în stare să aducă apocalipsa şi să iasă din iad. Cum să nu îl pun în top?





 5 James McAvoy
Cand am văzut că Domnu Tumnus nu e jucat de vreun slăbănog de maxim 16 ani, am rămas interzisă. Şi m-am uitat şi la Wanted, să ştiu cine este.
Este un scoţian talentat rrrău!











6 Peter Facinelli

Peter Facinelli...Vă aduceţi aminte de Van, din Flatliners? Unul din primii actori după care am suspinat...în urmă cu vreo 10 ani! Timpul a trecut, Pete a rămas acelaşi... Adultul cu mutră de adolescent pus pe şotii!









7 Mark Wahlberg

S-au dus vremurile când frângea inimi!Acum este perfect în roluri de tătic,  de poliţist ratat şi alte de-astea. Privirea aia tăioasă de acum câţiva ani a lăsat locul blândeţii, capacităţii de a mima durerea mai bine ca niciodată. Un actor care nu se chinuie să rămână macho, şi îmbătrâneşte frumos, o dată cu personajele sale.










8 Cătălin Josan

Cătă şi-a arătat talentul şi s-a chinuit să se afirme sub ochii noştri. Melodiile lui seamănă cu ale altora. Dar omul rămâne cald, prietenos şi zâmbăreţ, cum îi şade bine oricărui tânăr care încearcă să îşi facă talentul cunoscut.




9 Antonio Banderas

Mi-a câştigat inima iremediabil prin melodia "These boots are made for walking" varianta Puss In Boots. Şi a mai fost rolul din Spy Kids.("Soacră-mea!! :-s" ). Şi mai e şi Zorrooo...şi..şi...şi...












10 Colin Firth

Este unul din cei mai simpatici actori britanici. Un domn care dă bine şi în comedii, şi în drame. Are un aer aristocratic şi prietenos, care te face să îl admiri de la prima scenă a filmului. Îi curge prin vene umorul acela fin, englezesc, care la el dă mai bine decât la oricine altcineva.






Eu sper că v-au plăcut actoraşii mei. Şi cântăreţul. Aştept păreri.

9 comentarii:

  1. cu primul loc sunt de acord! TOTALLY!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am făcut şi discurs la interpretare. Păcat că nu ai fost pe acolo, că la mine în grupă nu a auzit nimeni de el. Oamenii subapreciază potenţialul actorilor fără muşchi!

    RăspundețiȘtergere
  3. de cand a jucat intr-un film din ala de care n-a auzit nimeni, dat pe hallmark, este al doilea preferat al meu, dupa Ant. Hopkins! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce film? Ce film? Eu caut de mult Bigga Than Ben şi Locked In. Fără succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca o poza mai potrivita pentru numarul 4 nu puteai gasi! Eu l-am remarcat si in Gilmore Girls. Yumyy!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai o leapşă pe blogul meu, te invit când ai chef şi timp :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Jensen Ackles si Jared Padaleki sunt favoritii mei!Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. topul e ok,dar ce cauta Catalin Josan mi se pare ca nu isi are locul in topul asta, cred ca poate fi inlocuit lejer, cel putin asta e parerea mea:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca nu ai inteles ca topul este cu preferintele MELE. Nu cu cat sunt domnii de cunoscuti si de iubiti in general. Nu inlocuiesc pe Cata. Don`t wanna miss him!

    RăspundețiȘtergere