luni, 30 mai 2011

Ea

Despre ea v-am mai povestit. Dar v-am povestit şi că sunt 3 fete importante în viaţa mea, şi trebuia să o prezint şi pe cea mai importantă. Am fost cândva aproape surori. Este parte din familia mea. Este familia pe care mi-am ales-o, pentru că nici prietene nu suntem de la o vreme. Nu ne sunăm de 10 ori pe zi, nu bârfim băieţi. Ne-am maturizat din punctul ăsta de vedere. Fiecare are viaţa şi gaşca ei. Suntem două persoane care mai diferite de atât nu pot fi. Şi totuşi, nimeni nu mă înţelege mai bine decât ea.
Nu suntem prietene...nu mai. De tare mult timp. Suntem doi oameni care se cunosc. Cu toate aste, ştiu că dacă aş avea nevoie să plâng, aş putea plânge pe umărul ei, şi sper că şi ea ştie că umărul meu drept o aşteaptă. Aşa...în caz că, vreodată, Doamne fereşte!
Ştiu asta pentru că noi nu suntem două prăjiturele făcute cu acelaşi aluat.
Suntem ca două...două păpuşi să spunem! Două păpuşi făcute din acelaşi trunchi de copac. O frumoasă şi-o vagaboandă, un Pinocchio ş-un Arlechin. Care au în comun doar lemnul. Nu vopseaua, nu zâmbetul. Jucăm în faţa a două publicuri diferite. Însă, uneori, auzim chemarea esenţei lemnoase care ne-a dat viaţă...atâta tot...

2 comentarii: