sâmbătă, 13 iulie 2013

Cadouuuu

Ma gandesc, de ceva timp, sa fac un cadou dragalas unor prietene. Partea grea, de acum, vine la alegerea obiectului in sine.
Sunt prinsa intre trei variante:

1. Tricouri cu mesaj haios. Ma rog, haios pentru noi. Citate din vorbele cuiva la care tineam toate "foarte mult" candva. Pentru noi ar fi tare interesante, dar nu stiu cum ar fi pentru cei care ne-ar vedea cu ele, si nu ar intelege absolut nimic din ce scrie pe acolo.
2. Un obiect pe care sa il foloseasca zilnic, imprimat cu animalutul care le reprezinta si eventual un citat. O cana, un termos poate sau o agenda.
3. O rama foto originala: un caiet, un calendar, un ceas de perete, magneti de frigider...lucrusoare de acest gen.
Rama foto ar avea, desigur, poze care sa simbolizeze fetele. Fara imaginea lor clara, fara nume. Nu as vrea nici sa dau in narcissism in numele lor, nici sa aiba parte de comentarii legate de numele prostilor, si nici sa fie ceva prea evident. Cred ca ar fi mult mai dragalas sa le ofer ceva frumos, elegant, care sa fie inteles numai de noi ca si idee, dar sa fie placut si ochilor necunoscatori.
Cred ca am sa ma decid cel mai usor cautand pe net modele,  sa vad cum arata fiecare in parte, ce optiuni de personalizare exista "in lumea mare". Sau poate intr-o zi cu mult timp liber, am sa dau o tura de mall-uri, cerand sfaturi de la oameni care lucreaza cu asa ceva. La urma urmei, un obiect personalizat seaman, oarecum, cu un tatuaj. Ne place un anumit model, avem idei de adaptare la ceea ce ni s-ar potrivi, dar nu poate fi facut chiar tot ce visam, pentru oricine. Iar aici ne pot ajuta numai oamenii din domeniu.
Voi ati facut cadouri personalizate vreodata? Cum le-ati ales?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu