duminică, 2 ianuarie 2011

Călătorie pe mare cu Zori de Zi

Da! Bineînţeles că am văzut deja Cronicile din Narnia! De vreo 3 ori...Şi abia aştept să le văd şi 3D.
Actorii au evoluat cu personajele, iar vărul Eustace nu este monstrul descris prin reviziile filmului. Este pur şi simplu un puşti răsfăţat, ca oricare altul. Unul căruia îi este poate prea teamă să fie de treabă. Ce întelegem din asta??? Că Will Poulter joacă super!
Georgie Henley(Lucy) este şi ea la înălţime. Skandar Heynes este mai mult decât credibil, mai ales că personajul jucat de el este mereu într-o luptă cu el însuşi, nefiind niciodată în centrul atenţiei, fiind nevoit să trăiască în umbra eroismului fratelui şi, acum, în umbra regelui Caspian.
Rege Caspian care ne uimeşte cu maturitatea sa. Nu mai este deloc puştiul speriat, care încerca să îşi dovedească lui în primul rând, şi apoi celorlalţi că este vrednic să conducă un regat.
Este uimitor cât de maleabil este talentul actoricesc al lui Ben Barnes. Nu că aş avea eu o slăbiciune pentru Benji şi pentr cum joacă de când l-am văzut în Stardust! Nici vorbă!!!
Caspian este un rege blând, care ştie cum să îşi trateze supuşii. Ştie unde se termină gluma şi unde încep îndatoririle, lucru care îi atrage respectul echipajului.
Aşadar, dragele şi dragii mei, vă prezint Călătorie pe Mare cu Zori de Zi.
Sau Voyage of the Dawn Treader.
Sau....L`Odysee du passeur d`Aurore! :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu