vineri, 13 august 2010

Steve and me

Peste cartea asta am dat, ca peste toate cărţile care îmi plac la nebunie, întâmplător, la o colegă. Şi am decis să o citesc din curiozitate. Să văd şi eu ce zice soţia domnului vânător de crocodili.
Eu, una, nu am fost şi nici nu sunt fana lui Steve. Însă îi admir, chiar dacă nu mai este, devotamentul şi iubirea faţă de animale.
Cartea nu este, cum probabil vă aşteptaţi, o povestioara lacrimogenă despre cum s-au cunoscut cei doi.
Este, pe scurt, viaţa lor cea plină de aventuri. Cum cautau crocodili in intuneric, felul in care el a scăpat-o de frica de şerpi, cum s-a nascut vânătorul de crocodili şi cum le-a fost alaturi o tara intreagă atunci când era cât pe ce să le fie luaţi copii.
Este felul lui Terri de a se asigura ca se împlineşte cel mai mare vis al lui Steve : acela de A FACE OAMENII SĂ IUBEASCĂ ŞI SĂ ÎNŢELEAGĂ ANIMALELE.
Cartea se găseşte la editura Reader s Digest în Romania. Dar nu am nici cea mai mica idee cum, pentru că mama colegei mele a luat-o ca urmare a semnării unui cupon de acela de promoţie(sunt de acord sa primesc reclame si bla bla bla...). Însă dacă aveţi de gând să o citiţi, căutaţi dupa ea neobosiţi. MERITĂ!

Un comentariu:

 1. O, Doamne! :-<
  Omul asta ramane pentru mine "cel mai tare om din lume!"

  Imi amintesc cum stateam calare pe Tv atunci cand erau difuzate emisiunile lui.. cum stateam cu sufletul la gura atunci cand prindea serpii, sau atunci cand a hranit crocodilul cu copilul sau in brate!

  La figurat, mi s-a sfasiat si mie inima atunci cand i-a fost lui sfasiata la propriu! :|
  Am plans dupa Steve.. si-acum ma iau fiorii cand ii vad pozele.


  Va ramane cel mai tare om de pe planeta pentru mine!

  RăspundețiȘtergere